• Do you wish to add 1klik as homepage?
  • Yes
  • /
  • No

PROMIJENI POZADINU

Izaberi pozadinu koju želiš na 1klik-u!

Naziv teme/slike

Zatvori x

Selected

Prijava

Prijavi se odmah pomoću svojeg Facebook računa.

Zaboravili ste lozinku?

Registriraj se i uredi 1klik baš onako kako želiš!

Minimalno 6 znakova, sustav razlikuje “VELIKA” i “mala” slova!

*Prihvaćam uvjete korištenja

Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA PORTALA 1klik.hr

Dobro došli na portal tvrtke Video Media d.o.o. (u daljnjem tekstu Video Media). Video Media omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svojeg portala koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Korištenjem portala 1klik smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Obveze korisnika pri korištenju Portala i Usluga

Video Media ne kontrolira sadržaj koji se nalazi na stranicama za koje postoji poveznica na Portalu. Video Media ne odgovara za eventualni nedopušteni sadržaj koji se nalazi na stranicama za koje postoji poveznica na Portalu. Video Media neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem portala i usluga.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na Portalu 1klik vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Video Medije. Video Media nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Registracija korisnika i posjetitelja portala

Registracijom za Usluge korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom Usluga. Video Media nema pristup korisničkim lozinkama. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, Video Media može zatražiti e-mail adresu korisnika.

Pomoć i podrška

Video Media korisnicima Portala ne pruža telefonsku podršku. Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko sljedeće e-mail adrese: marketing@1klik.hr

Oglasi na Portalu

Informacije o oglašavanju na Portalu nalaze se ovdje .

Promjene Uvjeta korištenja

Video Media zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na Portalu Video Medije.

Vlasništvo nad tekstovima i fotografijama

1klik putem RSS tehnologije preuzima tekstove i fotografije s drugih web stranica koje su vlasnici spomenutih sadržaja. Video media ne polaže pravo na tekstove i fotografije koje su preuzete s tuđih web stranica niti odgovara za njihov sadržaj i vlasnička prava, s obzirom na to da isključivo putem RSS tehnologije povlači osnovne dijelove tekstova i slika, dok svi linkovi u tim člancima i slikama vode direktno na izvorne web stranice koje su vlasnici spomenutog sadržaja. U slučaju bilo kakvih pravnih nepravilnosti Video Media će momentalno ukloniti sve sporne sadržaje sa 1klik-a.
Izdvajamo

blabla.com is central news portal with fresh news from the best web pages and blogs around the globe. Read only the best!

For all informations about advertising contact us via e-mail marketing@1klik.hr

blabla.com © 2013 Video Media d.o.o. All rights reserved.